امروز : پنج شنبه، ۱ آذر ۱۴۰۳

جدیدترین مطالب ارسالی سایت

یازده نفری که به بهشت نمیروند

انتشار در: 24 دسامبر 2023

یازده نفری که به بهشت نمیروند

 

۱٫کسانی هستندکه درحالی از قبر بلند میشوند که فاقددست و پا هستند این افرادکسانی هستندکه همسایگان خود را اذیت میکنند.

 

۲٫کسانی هستند که در نماز غفلت وسستی میکردند و در حالی از قبرخارج میشوند که صورتی همانندخوک دارند.

 

۳٫کسانی که زکات اموال خویش را نمی پردازند درحالی از قبر خارج میشوند که شکم آنهامانند کوهان شتر و پر از مار و کژدم می باشد.

 

۴٫کسانی هستند که مال را بر عهد و پیمان الهی ترجیح دادند درحالی ازقبرخارج میشوندکه از دهانشان خون جاری است.

(پناه بر خدا)

 

۵٫کسانی هستند که در خفا و پنهانی گناه می کردند و از خداوند که در هر حال، ناظر، بینا و شنوا است نمی ترسیدند.

ودرحالی از قبر خارج میشوند که جسم وتن آنها بادکرده و پوسیده است سبحان الله

 

۶٫کسانی هستندکه شهادت دروغ می دادند درحالی از قبر خارج خواهند شد که گردنشان قطع شده است.

 

۷٫کسانی هستند که کتمان شهادت می کنند و عمدا گواهی نمی دهند در حالی از قبر خارج میشوند که ازدهانشان خون وچرک جاری است.

 

۸٫گروه زناکارانی هستندکه بدون توبه وفات کردند در حالی ازقبرخارج خواهند شد که کور هستند.

 

۹٫کسانی هستندکه مال یتیمان را به ناحق خورده اند درحالی از قبرخارج میشوند که چهره هایشان سیاه وچشمها و شکمشان پراز آتش است.

 

۱۰٫کسانی هستندکه نافرمانی پدر و مادر را میکنند درحالی از قبر خارج خواهند شد که جسمشان گرفتاربیمارى برص وجذام شده است.

 

۱۱٫کسانی هستند که شراب مینوشند در حالی از قبر خارج  میشوند که نابینا هستند و دندانهای آنها مثل شاخ فیل و لبهای آنها بر سینه هایشان آویزان و زبان آنها بر قسمت رانها آویزان است وازشکم آنهاکثافت بیرون می آید.

الله اکبر سبحان الله

 

۱۲٫حضرت رسول اکرم می فرماید:

گروه دوازدهم  هم در حالی خارج میشوند که چهره آنها مانند شب چهارده نورانی و از پل صراط مانند برق مى گذرند

اینهاهمان گروهی هستند که به نماز اهتمام می ورزیدند و عمل نیک انجام میدادند

تعداد مشاهده : 772 بازدید
نويسنده : HamidReza

اطمینان به خدا

انتشار در: 10 دسامبر 2022

💠میرزا اسماعیل دولابی رحمهالله

🔸اگر یک شخص غنی که به او اطمینان و اعتماد داری ، به تو بگوید نگران نباش وغصّه‌ی بدهی هایت را نخور، خیالت راحت باشد، من هستم؛ ببین این حرف او چقدر به تو آرامش می بخشد و راحت می شوی!

🔸خدای مهربان که غنی و تواناست به تو گفته است: ألَیسَ اللهُ بِِکافٍ عَبدَهُ، آیا خداوند برای کفایت امور بنده اش بس نیست؟
یعنی ای بنده ی من ، بـرای همه ی کسری و کمبودهای دنیوی و اخروی ات من هستم.
این سخن خدا چقدر انسان را راحت می کند و به او آرامش می بخشد؟!
لذاست که فرمود: ألا بِذِکرِ اللهِ تَطمَئِنُّ القُلوبُ، دلها با یاد خدا آرامش می یابد.

📚 مصباح الهدی، ص۱۷۹

تعداد مشاهده : 894 بازدید
نويسنده : HamidReza

الگوی نیکو

انتشار در: 07 دسامبر 2022

یک
چیزی به سحر جمعه نمانده بود. تکیه داده بود به زانوی مادر و به زمزمه‌ی دلنشین دعاهایش گوش می‌داد. مادر یکی‌یکی اسم همسایه‌ها را می‌آورد و برایشان دعا می‌کرد. همان همسایه‌هایی که در روزهای تلخ بعد از وفات پیامبر تنهایشان گذاشته بودند. دعاهای مادر که تمام شد پرسید:«مادرجان پس خودمان چه؟» مادر لبخند زد و موهای پسر را نوازش کرد و گفت:«میوه‌ی دلم! اول همسایه بعد اهل خانه»


دو
توقیع را که خواند احساس کرد سینه‌اش تنگ شده. فیتیله‌ی چراغ را پایین کشید و رفت توی ایوان. به آسمان خیره شد که از ستاره لبریز بود. جمله‌های نامه توی سرش چرخ می‌خوردند. امام برایش نوشته بود:«اگر به راهنمایی شما اشتیاق نداشتیم، به خاطر ظلم‌هایی که دیده‌ایم، از شما مردمان رو برمی‌گرداندیم» مهربانی‌ غریبی که در آن کلمه‌های ساده بود، قلبش را می‌فشرد. یک‌دفعه یاد نامه‌ی قبلی امام افتاد. همان نامه‌ای که تویش نوشته بود:«برای من در دختر رسول خدا الگویی نیکو است» انگار تازه معنای جمله امام را فهمیده بود.
سه
شاید این‌که بعضی از عاشق‌هایت دوست دارند تو را «مهدی فاطمه» صدا بزنند، به خاطر همین‌ شباهت‌هاست. شاید بعضی از عاشق‌هایت وقت فکرکردن به قلب مهربان تو، بی‌اختیار یاد قلب مهربان مادرت می‌افتند.

تعداد مشاهده : 933 بازدید
نويسنده : HamidReza

مهریه

انتشار در: 05 دسامبر 2022

مهریه

▪️هنگامی که امیرالمومنین علیه السلام به خواستگاری حضرت زهرا سلام الله علیها آمدند،
حضرت زهرا سلام الله علیها به پدر عرض کردند:
اگر مهریه من هم درهم و دینار باشد چه فرقی با دختران دیگر دارم؟!
از خدا می‌خواهم مهریه مرا شفاعت گنهکاران امت قرار دهد.

جبرئیل همان لحظه نازل شد.
در دستش حریری بود که در آن نوشته‌ بود:

جَعَلَ اللَّهُ مَهْرَ فَاطِمَهَ الزَّهْرَاءِ بِنْتِ مُحَمَّدٍ الْمُصْطَفَى شَفَاعَهَ أُمَّتِهِ الْعَاصِینَ

«خداوند، مهریه فاطمۀ زهرا دختر محمد مصطفی صلی الله علیه وآله را شفاعت گنهکاران امّت قرار داد».

حضرت زهرا سلام الله علیها وصیّت نمود تا آن حریر در کفنش گذاشته شود و فرمود:
وقتی روز قیامت محشور شوم این حریر را برمی‌دارم و گنهکاران امت پدرم را شفاعت می‌کنم.

📚 اخبارالدُوَل، ج۱، ص۲۵۸.

تعداد مشاهده : 883 بازدید
نويسنده : HamidReza

حکمت پروردگار

انتشار در: 04 دسامبر 2022

حکمت پروردگار

امام باقر علیه السلام فرمود:

یکی از پیامبران بنی اسرائیل عبور می کرد، دید مرد مؤمنی در حال جان دادن است، ولی نصف بدنش در زیر دیواری قرار گرفته، و نیمی در بیرون دیوار است، و پرندگان و سگها بدن او را متلاشی کرده اند و می درند، از آنجا گذشت، در مسیر راه خود دید یکی از امیران ستمکار آن شهر مرده است، جنازه او را بر روی تخت نهاده اند و با پارچه ابریشم کفن نموده اند، و در اطراف تخت، منقل هائی نهاده اند که بوی خوش عودهای خوشبو از آنها برخاسته است.

آن پیامبر به خدا متوجه شد و عرض کرد: خدایا من گواهی می دهم که تو حاکم و عادل هستی و به کسی ظلم نمی کنی، این مرد ‘مرد اولی’ بنده تو است و به اندازه یک چشم به هم زدن، برای تو شریک نگرفته، مرگ او را آن گونه ‘با آن وضع رقت بار’ قرار دادی و این ‘امیر’ نیز یکی از بنده های تو است که به اندازه یک چشم به هم زدن به تو ایمان نیاورده است؟ ‘آن چیست و این چیست؟’

خداوند به او وحی کرد:

ای بنده من! همان گونه که گفتی حاکم و عادل هستم و به کسی ظلم نمی کنم. آن ‘مرد اولی’ بنده من، نزد من گناهی داشت، مرگ او را با آن موضوع قرار دادم تا مجازات گناه او این گونه انجام گیرد، و وقتی که مرد، هیچ گونه گناهی در او بجای نماند، ولی این بنده من ‘امیر’ که کار نیکی در نزد من داشت، مرگ او را با چنین وضعی قرار دارم، تا پاداش کار نیک او را داده باشم و هنگام مرگ نزد من هیچگونه نیکی و طلب نداشته باشد.

📙 اصول کافی، جلد ۲ ، ص۴۴۶ ، باب عقوبه الذنب ، حدیث ۱۱

تعداد مشاهده : 875 بازدید
نويسنده : HamidReza

چهار حکایت کوتاه اما تاثیر گذار

انتشار در: 08 ژانویه 2021

چهار حکایت کوتاه اما تاثیر گذار

✅ حکایت اول:
از کاسبی پرسیدند:چگونه در این کوچه پرت و بی عابر کسب روزی میکنی؟ گفت: آن خدایی که فرشته مرگش مرا در هر سوراخی که باشم پیدا میکند!! چگونه فرشته روزیش مرا گم میکند!!!؟

✅ حکایت دوم:
پسری با اخلاق و نیک سیرت، اما فقیر به خواستگاری دختری میرود…پدر دختر گفت:
تو فقیری و دخترم طاقت رنج و سختی ندارد، پس من به تو دختر نمیدهم…!! پسری پولدار، اما بدکردار به خواستگاری همان دختر میرود، پدر دختر با ازدواج موافقت میکند و در مورد اخلاق پسر میگوید:انشاءالله خدا او را هدایت میکند…!
دختر گفت:پدر جان؛ مگر خدایی که هدایت میکند، با خدایی که روزی میدهد فرق دارد؟؟!!!!…

✅ حکایت سوم:
از حاتم پرسیدند: بخشنده تر از خود دیده ای؟؟…
گفت: آری…مردی که دارایی اش تنها دو گوسفند بود؛یکی را شب برایم ذبح کرد… از طعم جگرش تعریف کردم..صبح فردا جگر گوسفند دوم را نیز برایم کباب کرد…!گفتند: تو چه کردی؟ گفت: پانصد گوسفند به او هدیه دادم… گفتند: پس تو بخشنده تری…! گفت: نه، چون او هر چه داشت به من داد!!اما من اندکی از آنچه داشتم به او دادم…!!

✅ حکایت چهارم:
عارفی راگفتند:خداوند را چگونه میبینی؟!
گفت آنگونه که همیشه میتواند مچم را بگیرد،
اما دستم را میگیرد….

تعداد مشاهده : 965 بازدید
نويسنده : HamidReza

تنها راه تقرب به امام زمان(عج)

انتشار در: 02 ژانویه 2017

تنها راه تقرب به امام زمان(عج)

 

حجت‌الاسلام پناهیان|استکبارستیزی تنها راه تقرب به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است

 حجت‌الاسلام‌ پناهیان گفت: دینداری بعضی‌ها منهای امام زمان(علیه السلام) است. دین بدون امام زمان(علیه السلام) دین بی‌خطر است. برخی مثل قوم بنی‌اسرائیل می‌خواهند به خودشان دردسر ندهند که وقتی حضرت موسی(علیه السلام) فرمود: برویم جنگ، گفتند: تو و خدایت به جنگ بروید، ما اینجا عبادت می‌کنیم!وی ادامه داد: مسجد، هیأت، عالم دینی و مؤمنی که مستمراً به مهدویت، نپردازد، یک یک دین بنی‌اسرائیلی را ترویج می‌کند. نپرداختن به موضوع مهدویت امروزه یک رسم منحوس در میان برخی از مؤمنین است. دین بدون امام، دین بدون انتظار امام، دین بدون مقدمه‌سازی برای امام، دین نیست، عین بی‌دینی است و بلکه تحریف دین است.

پناهیان اعتقاد به مهدویت را لازمه دین‌داری دانست و گفت: دین بدون مهدویت، مانند معنویت بدون نبوت است، مانند همان قرآن بدون علی(علیه السلام) است که خوارج داشتند. مانند همان مسجد و محراب و منبری است که در آن علی(علیه السلام) را نفرین می‌کردند. در جامعۀ ما این رسم دینداری، اخلاق‌مداری و معنویت‌گرایی بدون مهدویت باید فرو بریزد!

این استاد حوزه و دانشگاه ضمن انتقاد از «مهدویت‌گرایی بدون سیاست» اظهار داشت: یکی از مشکلات بعضی از افراد «مهدویت‌گرایی بدون سیاست» است. بعضی‌ها مهدویت بدون سیاست، بدون جنگ، و بدون استکبارستیزی دارند، انگار امام زمان(علیه السلام) می‌خواهند تشریف بیاورند و برای ما کلاس اخلاق بگذارند،ماز بخوانند و به زیارتشان مشرّف شویم و دیگر هیچ! حضرت که برای این چیزها نمی‌آیند، برای آزاد کردن جهان از قید ستم می‌آیند، که این‌کار طبیعتاً با جنگ همراه است. اگر کسی به مهدویت معتقد باشد ولی اهل سیاست نباشد، یا جاهل است یا لاف‌زن و دروغ‌پرداز و تحریف‌کنندۀ دین! چون امام زمان(علیه السلام) برای ریاست جهان می‌آید و ما ایشان را برای ریاست جهان می‌خواهیم.

حجت‌الاسلام پناهیان راه تقرب به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را اینگونه تشریح کرد: اما چگونه می‌شود به امام زمان(علیه السلام) مقرّب شد، به ایشان خدمت کرد و برای ظهورشان مقدمه‌سازی کرد؟ آیا نماز شب بخوانیم؛ قرآن حفظ کنیم و هر روز در کنج عزلت دعای توسل بخوانیم؟ نه، امام زمان(علیه السلام) چیزی از جنس سیاست، حکومت و ولایت بر جهان است؛ هر کسی می‌خواهد به امام زمان(علیه السلام) مقرب شود، باید کار سیاسی کند، ولایت را تبیین کند و علیه دشمنان ولایت-که استکبار جهانی هستند- قیام کند.

همچنین ببینید  آمریکایی که ادعای دفاع از حقوق بشر دارد از رژیم غاصب صهیونیستی دفاع می‌کند/ برخورد دوگانه غرب با موضوع حقوق بشر

وی خدمت به انقلاب اسلامی را وظیفه مومنین دانست و گفت: هر کسی به این نظام مقدس کمک کند، به امام زمان(علیه السلام) مقرب شده است و الا دروغ می‌گوید؛ او مهدوی نیست! به این ترتیب است که عرصۀ سیاست از سیاست‌بازان حرفه‌ای و قدرت‌طلبان بی‌دین و بی‌معنویت پاک خواهد شد.

پناهیان بیان کرد: ما انتظار مردم را تا این‌حد بالا می‌بریم که می‌گوییم: استانداران امام زمان(علیه السلام) کسانی‌اند که مردم خاک قدم‌هایشان را به تبرّک برمی‌دارند. سیاستمداران، نمایندگان مجلس، قضات، ائمۀ جمعه، وزرا و … اگر به سمت اخلاص و پاکی و مقدس بودن -مانند اصحاب ولیّ عصر(علیه السلام)- نروند، لیاقت و شرافت سیاستمداری و تصدیِ مدیریت‌های خُرد و کلان در جامعۀ مهدوی را ندارند.

سخنران این مراسم اظهار داشت: برای اینکه به امام زمان(علیه السلام) مقرب شویم، باید ببینیم که امام زمان(علیه السلام) وقتی بیاید چه می‌کند؟ ایشان حکومت خواهد کرد، پس ما باید در حکومت دخالت کنیم وعرصۀ حکومت خود را از افراد ناشایست پاک کنیم، آنگاه ما یار امام زمان(علیه السلام) خواهیم بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا پناهیان در پایان صحبت‌های خود، درباره ضرورت برپایی دعای ندبه توسط نیروهای انقلابی گفت: دعای ندبه‌ مال افرادی نیست که حال مناجات دارند، مال کسانی است که حال مبارزه دارند! بسیج اگر در برگزاری دعای ندبه پیشتاز نباشد، از هویت خود فاصله گرفته؛ کمااینکه مراسم‌های دعای ندبه را بعد از جنگ، هیات رزمندگان راه‌اندازی کرد.

 

منبع:روضه نیوز

http:eheyat.com

تعداد مشاهده : 3,066 بازدید
نويسنده : HamidReza

توصیه های رهبر معظم انقلاب

انتشار در: 01 ژانویه 2017

توصیه های رهبر معظم انقلاب

توصیه های رهبر معظم انقلاب خطاب به پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی

در تاریخ دوم دی ماه ۹۵، گروهی از مدیران حوزه_هنری و اساتید مرکز آموزش هنر اسلامی با رهبر معظم انقلاب دیدار و گفتگو داشتند که معظم له ضمن استماع سخنان حاضران جلسه، توصیه ها و نکات مهمی را مطرح نمودند.

بخشهایی از این بیانات به نقل از ریاست پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی، آقای دکتر وحید یامین پور به شرح زیر می باشد:

رهبر معظم انقلاب بر ضرورت نگاه حکمی و فلسفی به مقوله فرهنگ و هنر تأکید نموده و فرمودند: برای تبیین فلسفی هنر از آقایان جوادی آملی و مصباح یزدی بهره بگیرید.

معظم له در خصوص گزارش کتاب #فقه_و_موسیقی که بر مبنای فتاوا و نظرات فقهی ایشان در باب موسیقی تنظیم شده و در پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی در حال تدوین است فرمودند: تبیین نسبت فقه و هنر امر لازم و مهمی است. البته فتاوای من در باب موسیقی با فتاوای فقهای قبل قابل قیاس نیست. بنده بنای جدیدی در مبحث #غنا در موسیقی مطرح نموده ام.

 ایشان همچنین بهره گیری از اندیشه و آثار امام راحل (ره) را برای تبیین هنر و فرهنگ انقلاب لازم دانسته و معتقد بودند که تفکر امام خمینی (ره) حاوی همه مسائل لازم برای بسط و تبیین موضوعات مهم این عرصه بوده و ایشان به تفکر فلسفی و فقهی تشخص دادند.

معظم له در توصیه به اندیشمندان و فعالان عرصه تفکر و فرهنگ انقلاب اسلامی هم فرمودند: به شما که کار مدیریت پژوهش را برعهده دارید و سایر پژوهشگران این حوزه توصیه می کنم با قرآن انس بگیرید. انس_با_قرآن مهم است. مثلا به تفسیر المیزان بیشتر رجوع کنید. غالب کسانی که مواضع و دیدگاههایشان دچار اشکال شده است به علت عدم فهم صحیح قرآن بوده است.

 در خصوص مسأله آموزش هنر اسلامی هم رهبر معظم انقلاب هرچند پرداختن به محتوا و مباحث نظری را مهم دانستند ولی با سوال درباره ی ثمره ی عملی آموزش ها، حوزه هنری را به اهمیت رویکرد های هنری و تولیدی در امر آموزش توجه دادند.

تعداد مشاهده : 2,838 بازدید
نويسنده : HamidReza

بیعت با امام زمان «عج»

انتشار در: 30 دسامبر 2016

بیعت با امام زمان «عج» 

 

اولین کسی که با امام زمان «عج» بیعت میکند…❗️

اولین کسی که با حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه  بیعت کرده و به دست مبارک آن جناب بوسه می زند، حضرت جبرئیل امین فرشته ی مقرب الهی ست.

مفضل بن عمر، از امام صادق علیه السلام  روایت کرده که فرمود:

آنگاه که خداوند به حضرت قائم اجازه خروج دهد آن حضرت به منبر رود پس مردم را به سوی خویش دعوت کند، و به خداوند سوگندشان ده دو به حق خویش آنها را بخواند  و به این که بین ایشان و روش رسول خدا ص رفتار کند و به کردار آن حضرت عمل کند. آنگاه خداوند جبرئیل را می فرستد که نزد او بیاید، جبرئیل در حجر اسماعیل نزد آن حضرت می آید و می گوید: به چه چیز مردم را می خوانی؟؟؟

حضرت قائم علیه السلام عجل الله تعالی فرجه  دعوت خود را به او خبر دهد. جبرئیل می گوید: من نخستین کسی هستم که با تو بیعت می نمایم دست خویش را برای بیعت باز کن پس دست به دست آن حضرت گذارد و متجاوز از سیصد و ده مرد نزد او بیایند و با او بیعت نمایند و در مکه می ماند تا یارانش به ده هزار نفر برسد سپس از آنجا به مدینه دهسپار گردد.

حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه  پشت به حرم خداوند (کعبه)می دهد و دست خود را دراز می کند مثل دست موسی علیه السلام.

آنگاه می فرمایند: این دست خداست و از جانب خداست و به امر خدا کشیده شده و این آیه را تلاوت می کنند؛

ان الذین یبایعونک انما یبایعون الله یدالله فوق ایدیهم، فمن نکث فانما ینکث علی نفسه …

 پس اول کسی که دست آن حضرت را می بوسد، جبرئیل است و با آن جناب بیعت می نماید و پشت سر او فرشتگان و نجبای جن و نقیبان آن حضرت بیعت می کنند.

پی نوشت:

مهدی موعود، علی دوانی، ص۱۱۵۴

اسرار العقائد، ج۲، ص۱۰۰

 

تعداد مشاهده : 2,448 بازدید
نويسنده : HamidReza

اهداف قیام امام زمان «عج»

انتشار در: 30 دسامبر 2016

اهداف قیام امام زمان «عج»

 

 

 

مقصود از «هدف» قیام قائم (عج)، چیزی است که آن حضرت برای دست یافتن به آنها با تحقق آنها حرکتی جدّی را آغاز خواهد کرد. فهرستی از اهداف مقدّس به این صورت است:

۱- احیای اسلام که بر اثر کجرویها زنگار گرفته است.

۲- تأمین قسط و عدل اجتماعی و اجرای قانون شرع.

۳- اصلاح جامعه و به حرکت در آوردن امّت.

۴- حاکم ساختن حقّ و نیرو بخشیدن به حق پرستان.

۵- احیای سنّت نبوی و سیره ی علوی.

۶- از بین بردن بدعتهای جاهلانه.

۷- آزاد سازی اراده ی ملّت از محکومیّت سلطه و زور.

۸- آگاه ساختن مسلمانان و افشای ماهیّت واقعی جبّاران.

۹- از بین بردن سلطه ی استبدادی خودکامگان بر جهان اسلام.

۱۰- تأسیس یک مکتب عالی تربیتی و شخصیّت بخشیدن به جامعه.

 این هدفها، هم در اندیشه و عمل حضرت قائم (عج) جلوه گر خواهد بود و هم در یاران و سربازانش. اهداف مذکور همان اهداف عاشوراست، زیرا حسین (ع)و مهدی (عج) پیروان یک مکتبند.

«فرهنگ عاشورا»، ص ۶۲

 

تعداد مشاهده : 2,406 بازدید
نويسنده : HamidReza